Mai 31, 2018
(POZE) Kim Kardashian s-a întâlnit cu Donald Trump la Casa Albă
Modelul și prezentatoarea TV, în vârstă de 37 de ani, Kim Kardashian a fost la Casa Albă unde s-a întâlnit cu președintele Americii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Atâta timp cât Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii, își revine după operația de la rinichi, Casa Albă este vizitată de o altă doamnă, de Kim Kardahsian. Vedeta a venit la Casa Albă pentru a discuta cu președintele SUA despre reformele din închisorile din America. Până la urmă însă nu s-a aflat ce decizie a fost luată de către liderul de la Casa Albă. Desigur că această întâlnire a fost imortalizată printr-o fotografie. 

 

 

Cazul pe care a dorit Kardashian să-l discute cu liderul de la Casa Albă este legat de o doamnă în vârstă de 63 de ani, care a fost închisă pe viață din cauza că a vândut droguri. Femeia, de mai bine de douăzeci de ani este închisă. Kim consideră că nu este corect o astfel de abordare a situației. Acest caz a fost unicul din viața femeii, ea nu a săvârșit crime, furturi sau omucideri. Modelul american consideră că acest caz merită să fie reanalizat. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51462244987488