Mai 11, 2018
(POZE) Bella Hadid și The Weeknd s-au sărutat tentant la Cannes. Vezi pozele!
Modelul Bella Hadid și interpretul The Weeknd nu-și mai ascund relația. Cei doi s-au sărutat în public la festivalul de la Cannes, și nu le-a păsat de vorba lumii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Au fost o perioadă împreună, s-au iubit, s-au despărți, au chiar și suferit, iar acum, Bella și cu The Weeknd și-au început din nou relația. Nu este prima oară după despărțire când au fost surprinși împreună, dar este pentru prima dată când au făcut-o atât de deschis. Toată seara, cei doi s-au sărutat și s-au giugiulit, și nu s-au sfiit de sentimentele lor. 

 

 

După ce au fost văzuți la festivalul Coachella împreună, Bella a spus că, de fapt, aceea nu era ea. Acum însă, zvonurile se adeveresc. La petrecerea organizată de cei de la Cannes, ei s-au sărutat toată seara. 

 

 

Amintim că, Bella și Abel Makkonen Tesfaye s-au despărțit oficial în 2016, după care, solistul The Weeknd, s-a consolat în brațele Selenei Gomez. Tot acest timp, Bella a suferit, și a declarat că Abel a lăsat-o cu inima frântă, și că-l va iubi mereu. Cei doi au fost împreună timp de un an. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.58877444267273