Septembrie 04, 2019
(POZE) Andra și Andreea Bălan sărbătoresc 20 de ani de prietenie!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta Andra a debutat pe scenă muzicală în anul 1999, în același an când trupa Andre făcea ravagii în întreaga Românie.

Pe-atunci, Andra și Andreea Bălan erau adolescente, aveau un viitor frumos în față, și o dorință mare de a progresa în lumea muzicii. Ele s-au împrietenit, având aceleași interese și dorințe. De-atunci au trecut 20 de ani, iar fetele încă prietenesc. 

Pe contul său de Instagram, Andra a postat o poză în care apare alături de Andreea Bălan. La această postare, Andra a scris: 

 

"Ne stim de 20 de ani de cand eram amandoua la inceput de drum, cantam pe aceeasi scena si stateam la povesti pana tarziu in aceeasi camera de hotel.
Anii au trecut, ne-am vazut de cariera, avem familii si copii acum, dar de fiecare data cand ma intalnesc cu Andra, am aceeasi bucurie inocenta ca la 13 ani.
Unele sentimente nu se schimba niciodata chiar daca trece timpul".

 

 

În această poză, artistele poartă rochii superbe de mătase. Andreea Bălan are o ținută de culoarea ciocolatei, iar Andra o rochie de culoarea mov. 

Andra și Andreea Bălan, de-a lungul timpului au rămas cele mai bune prietene. La multe evenimente, aniversări, petreceri, cele două se întâlnesc pentru că nutresc sentimente adevărate de prietenie. 

 

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.2104012966156