Octombrie 10, 2019
Lost in Moldova! Află detalii despre primul serial web de la noi

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Trăim într-o È›ară în care există atâtea locuri frumoase, însă noi nu realizăm acest lucru. Meleagurile noastre sunt speciale în felul lor. Casele cu stuf, drumurile bătătorite, focul din vatră, vinurile îmbătătoare È™i obiceiurile bătrâneÈ™ti, toate astea fac parte din cultura țării noastre.

În suflet simÈ›im o nevoie continuă să fugim de-acasă, pentru a ajunge acolo unde totul merge mai bine. Dar nu este întotdeauna bine acolo unde noi nu suntem. 

Uite că a venit timpul ca È™i alÈ›ii să vină la noi în È›ară È™i să descopere lucrurile pe care noi, poate că nici nu le observăm. FrumuseÈ›ea naturii care ne învăluie È™i viaÈ›a de la È›ară, este un prilej numai bun pentru a realiza o senzaÈ›ională poveste cinematografică aici la noi, în Moldova. 

 

 

Această idee neobiÈ™nuită îi aparÈ›ine unui voluntar din America, John Lewis, care timp de doi ani a trăit în Moldova. ExperienÈ›a unică È™i-a făcut amprentă în sufletul voluntarului, astfel încât, acesta a compus un scenariu pentru un viitor produs cinematografic. Apreciat de producătorii È™i regizorii autohtoni, proiectul a prins aripi în vara anului trecut.

 

 

 

"Lost in Moldova" povesteÈ™te istoria unui voluntar din America, pe numele Diego, care vine să activeze în calitate de profesor de engleză într-un sat moldovenesc.

Toaleta în aer liber, duÈ™ul cu apă rece, borÈ™ul moldovenesc, lumina care se stinge pe timp de ploaie, È™i multe alte lucruri neaÈ™teptate, îl fac pe Diego să treacă printr-un È™oc cultural. Protagonistul se ciocneÈ™te de realitatea care învăluie satele moldoveneÈ™ti. 

Urmărind acest serial, cu siguranță vei râde cu poftă È™i te vei bucura de momentele haioase.

 

 

 

 

 Echipa moldovenească de cineaÈ™ti, care a colaborat cu producătorul È™i scenaristul american John Lewis, este formată din câÈ›iva tineri de succes din Moldova, impicaÈ›i în industria filmului autohton. AceÈ™tia sunt: regizorul Călin Laur, producătorii executivi - Lucia Lupu È™i Vlad Bolgarin È™i operatorul Nicu Drăgan.

 

 

Întreaga echipă a reuÈ™it să filmeze primul episod al serialului, iar pentru continuarea sezonului, au nevoie de ajutor financiar.

Le dorim cineaștilor mult succes și așteptăm cu mare drag să vedem continuarea acestei povești surprinzătoare. La mai mult și la mai mare!

 

 

 

Facebook: Lost in Moldova

Instagram: Lost in Moldova

Text: Victoria Kirilov



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7159206867218