Noiembrie 10, 2021
POZĂ RARĂ cu nepoții Anastasiei Lazariuc. Vezi cu cine seamănă băieții
În ultima perioadă cunoscuta interpretă Anastasia Lazariuc a cam stat departe de reflectoare. S-ar putea ca și pandemia să fi avut un impact asupra acestui fapt. Și dacă ea se bucură de intimitate, de familia ei cu atât mai mult știm mai puține. Întâmplător însă i-am văzut nepoții, copiii fiicei sale, Ileana.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar tatăl copiilor, Ion Alexandru Țiriac, a distribuit poza. Rar o face și el. Dacă e să-i urmărim profilul de Instagram, o să vedem acolo doar poze cu el sau din locurile pe care le vizitează. 

”Eu pot să vă arăt lumea, dar voi dați sens vieții mele”, a scris Ion Alexandru Țiriac, fiul milionarului român, Ion Țiriac, la descrierea pozei în care apare alături de cei doi fii ai săi - Alexandru și Nicholas, pe un litoral, la ora apusului. 

Fiica interpretei Anastasia Lazariuc, Ileana și fiul lui Ion Țiriac, unul dintre cei mai bogați și influenți oameni din România, Ion Alexandru, au divorțat în 2017 după 8 ani de căsnicie. Anterior, Anastasia Lazariuc declarase într-un interviu că acest divorț a fost ca un trăsnet pentru ea și că în ultima perioadă dedică aproape tot timpul nepoților săi. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72355365753174