Decembrie 23, 2016
Povestea de dragoste a prințului William și Kate Middleton
Relația lor seamănă mai mult cu o poveste decât cu o realitate. Frumoasa Kate și prințul William au reușit să creeze o familie puternică care a devenit un exemplu pentru lumea întreagă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Întâlnirea lor a avut loc întâmplător. Ambii au intrat la studii la Universitatea «St Andrew» din Scoția, unde s-au cunoscut. În timpul unei prezentări de modă cu scop caritabil apariția excentrică a lui Kate într-o rochie transparentă l-a fascinat pe prinț. După asta, William petrecea tot mai mult timp împreună cu Kate, ba chiar a invitat-o și la castel unde prințul și-a sărbătorit majoratul.

În 2004 aceștia locuiau împreună în conacul propriu. William , totuși, încă nu se simțea pregătit să o ceară în căsătorie, dorind să se simtă liber. William a început să meargă la tot mai multe petreceri, dar Kate și-a pierdut răbdarea. În 2007 a întrerupt relația, susținând că William nu-i mai este alături, acesta fiind surprins nu o dată în compania altor fete, dar sentimentele au învins și aceștia s-au împăcat.

Prințul a cerut-o în căsătorie pe Kate în anul 2010 în timpul unei vacanțe în Kenia dăruindu-i inelul mamei lui. Kate a așteptat 10 ani cererea lui William și în sfârșit visul ei a devenit realitate. S-au căsătorit în primăvara anului 2011, iar nunta lor a fost una cu adevărat regească.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9385130405426