Iunie 17, 2022
"Portret de familie" Cristina Gheiceanu, imagine emoționantă alături de soț și cei doi copii
Cristina Gheiceanu este cea mai fericită mamică! Nu o spunem noi, ci o transmit fotografiile pe care bloggerița le posteaza aproape zilnic pe rețelele de socializare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De când a născut, Cristina iși răsfață urmăritorii cu cele mai înduioșătoare sau haioase imagini cu copilașii ei. În blogul ei aceasta povestește despre cum e viața cu doi copii, care sunt încercările prin care trece și cum îi reușește să se bucure de rolul de mamă, chiar și atunci când oboseala devine cea mai bună prietenă.

Azi, fericita mamică a postat cel mai frumos portret de familie, ce ii înfățișează pe cei doi parinți cu fetițele lor. Fericirea se citește pe chipul lor, iar zâmbetele sunt dovada incontestabilă că veselia și voia bună sunt la ordinea zilei în familia lor.

"Ieri a fost prima zi de vacanță și sunt uimită de cât de bine și ușor a fost. Evident, practic nu e timp de stat pe șezlong sau de relaxat cu un cocktail în mână, dar măcar nu am avut parte de niciun plânset și fetele s-au jucat foarte frumos. E minunat să te trezești și să vezi marea, chiar dacă trebuie să ne trezim la 6 sau 7 dimineața.", a povestit Cristina, pe pagina sa de Instagram.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.70047497749329