Ianuarie 26, 2023
Pique și-a făcut publică relația cu Clara Chia Marti și internetul a luat foc
Războiul psihologic dintre Shakira și Gerard Pique continuă, iar de data aceasta bomba a fost aruncată de fostul fotbalist al Barcelonei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce Shakira l-a umilit în cea mai recentă piesă lansată, Pique a făcut și el o mutare îndrăzneață în acest joc psihologic dintre el și fosta parteneră. Și-au ținut ascunsă relația cu Clara Chia atâta timp, însă acum Pique a făcut-o oficială: fostul fotbalist a publicat pe Instagram prima fotografie în care apare alături de noua iubită.

 

Evident, imaginea a stranit controverse, iar fanii s-au grăbit să comenteze. În 6 ore de la publicare, fotografia cu Pique și Clara Chia a strâns peste 2 milioane de like-uri.

Gerard Pique, Clara Chia Are Instagram Official Amid Shakira Split

“Numai infidelii dau like”.

“Ce drăguță e fiica ta!”

“Nimeni nu o va întrece pe Shakira”.

“Cât timp credeți că va dura relația asta? Pariați acum!”

“Nu înțeleg de ce alimentează bârfele…”

“Îți stătea mai bine cu Rolex”, a scris o fană, făcând referire la ultima piesă a Shakirei, în care artista se compară cu un Rolex, iar pe Clara Chia cu un ceas Casio.

Shakira și-ar fi dat seama că partenerul său a călcat strâmb atunci când a s-a întors acasă și a deschis frigiderul lor. Mulți s-au amuzat copios când au auzit și chiar au reacționat pe rețelele de soclializare, dar povestea se pare că este cât se poate de adevărată.

 

Cântăreața a descoperit că cineva i-a mâncat dintr-un borcan de căpșuni și știa foarte bine că nici Pique și nici copiii lor nu obișnuiau acest lucru, potrivit ShowNews Today, citat de Daily Mail.

„Se pare că a descoperit prezența Clarei Marti, noua iubită a lui Pique, în casa lor, pentru că și-a dat seama că cineva mănâncă din frigider alimente pe care el, de regulă, nu le consuma”, se arată în sursa citată.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2329533100128