Octombrie 10, 2017
Pictorița Nicoleta Vacaru și-a expus eroinele pictate în acril la o galerie din Paris
Carré d'artistes gallerie… Așa se numește galeria la care pot fi găsite potretele în acril semnate de pictorița Nicoleta Vacaru. Galeria se află chiar în centrul istoric al orașului iubirii, pe strada 29 Rue Vieille du Temple.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicoleta Vacaru are 30 de ani, este originară din Orhei unde a făcut școala de pictură. A studiat arhitectura la UTM și a pictat etichete speciale pentru vinurile exportate în Franța. 4 picturi efectuate în acril și cafea înfrumusețează vinul moldovenesc servit pe meleagurile lui Honore de Balzac.

„Am mai avut expoziții în Franța, în 2015 și 2016, în Nantes, Ancenis și Messac, însă lucrările au fost expuse atunci în vinării și restaurante. Aveam o colaborare cu un exportator de vinuri și pictasem etichetele pentru sticle. Așadar, o expoziție într-o galerie e cu totul altceva! Când mă plimbam pe străzile Parisului la acea vreme, puteam doar să visez la o expoziție într-o galerie. Mă bucur atât de mult că visul a devenit realitate.”

Expoziția la Carré d’artistes gallerie Le Marais a fost inaugurată la începutul lunii și va fi deschisă publicului până în luna ianuarie. Ulterior, va fi schimbată locația, chipurile de femeie pictate de Nicoleta vor putea fi admirate în una din cele 35 de filiale ale galeriei.

Sursa: diez.md



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 5.3378500938416