Noiembrie 11, 2021
Pavel Stratan, omagiatul zilei. Ce mesaj duios i-a transmis Cleopatra de la București
A tot cântat că s-a născut de ziua lui, iar astăzi este fix acea zi. Pavel Stratan împlinește 51 de ani. Cu siguranță urările de bine au început să vină dimineața devreme și toate au o însemnătate aparte. Unul dintre ele este cel transmis de fiica lui, Cleopatra, deja stabilită la casa ei, la București.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cunoscuta interpreta a făcut o postare de dimineață pe contul său de Instagram, care conținea câteva poze cu ei doi, însoțit de un mesaj emoționant. ”Cred că cel mai frumos și special cadou pe care ți-l pot oferi este dragostea și afecțiunea mea pentru tine! Urci în fiecare an câte o treaptă pe scara vieții și îți doresc fericire, longevitate și toată inspirația de pe Planetă! La mulți ani! Te iubesc enorm!”, a scris Cleopatra. 

Pavel Stratan s-a lansat pe piața muzicală în 2001, iar peste 2 ani a fost aplaudat la bis în Sala Palatului din București.În acea perioadă și-a lansat primul album ”Amintiri din copilărie”. În anii care au urmat a reușit să lanseze încă două albume. S-a dedicat asupra dezvoltării artistice a copiilor săi, Cleopatra și Cezar și a reușit să cucerească zeci de mii de oameni prin sinceritate, modestie și combinația de stiluri muzicile, pe care le abordează în creația sa. 

Echipa AQUARELLE îi urează multă sănătate și inspirație! 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.67238235473633