Octombrie 24, 2016
Părul Nastasiei Samburskaya este deja purpuriu
Actrița în vârstă de 29 de ani continuă să experimenteze cu culoarea părului: la început aceasta și-a vopsit vârfurile cu albastru, apoi cu roșu, după cu violet și în cele din urmă, cu verde.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se pare că Nastasia a început să testeze toată paleta de culori, pentru că aceasta și-a bucurat fanii cu culoarea purpurie. Pe Instagram și-a postat rezultatul transformării: în fotografie se observă că actrița și-a făcut un machiaj la fel de intens ca și culoarea părului.


Fanii au menționat că Samburskaya este o fată foarte curajoasă și niciodată nu se teme de experimente. Mulți au recunoscut că le lipsește curajul actriței pentru asemenea experimente.


În același timp, părerea bloggerilor n-am putut s-o vedem, pentru că aceasta le-ar fi blocat accesul la comentarii din cauza comentariilor usturătoare despre familia actriței.


Totul a început după ce Nastasia a participat la emisiunea «Битва экстрасенсов». La acest show actrița a vorbit în premieră despre familia ei: tatăl vedetei a fost închis când Nastasia avea 5 ani, iar mama acesteia este alcoolică și trăiește într-o sărăcie cumplită.


Actrița a recunoscut că nu simte nicio vină față de mama sa. Aceasta a spus că i-ar fi cumpărat o casă, iar la finalul show-ului Nastasia a promis că va mai chibzui asupra unei probleme mari din viața ei. Probabil actrița va încerca să regleze din nou relațiile cu apropiații ei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.85102963447571