Februarie 23, 2023
Paris Hilton, primele declarații în postura de mamă: „Vreau să-l protejez în fiecare secundă”
Paris Hilton a devenit mamă în urmă cu aproape o lună, atunci când și-a primit fiul născut cu ajutorul unei mame surogat. Acum, vedeta americană a oferit primul interviu în postura de mamă, dezvăluind cum s-a schimbat viața ei de când are grijă de un copil.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Paris este imaginea de copertă a noului număr din revista Harper's Bazaar, iar pe lângă pictorialul excepțional, vedeta a oferit și un interviu sincer despre viața ei de acum, mărturisind că, deși nu a născut ea, instinctele de mamă s-au activat foarte repede. 

În urmă cu o lună, femeia de afaceri americană și personalitatea mass-media, în vârstă de 41 de ani, și-a îndeplinit visul, iar cu ajutorul unei mame surogat a adus pe lume primul său copil, un băiețel perfect sănătos. 

„Nu există cuvinte pentru a exprima cât de mult eşti deja iubit”, a scris Paris Hilton în postarea de pe reţelele de socializare, în care apare o fotografie cu mâna ei care ține mâna copilului. Mesajul avea în dreptul său o inimă albastră, divulgând astfel și sexul copilului. 

skynews paris hilton instagram 6035412

Vedeta a mărturisit că, atunci când și-a luat copilul din spital a trebuit să poarte o perucă brunetă și să folosească un pseudonim, pentru a avea intimitate în timpul nașterii copilului ei. 

„Toată viața mea a fost publică. Nu am avut niciodată nimic pentru mine. Acum, am decis că vrem să avem toată această experiență doar pentru noi”, a declarat Paris Hilton. Mai mult, femeia de afaceri este hotărâtă să-și protejeze fiul orice s-ar întâmpla. „Vreau să-l protejez în fiecare secundă. Am acest instinct de mamă, pe care nu l-am avut niciodată. Mă simt completă acum”. 

paris hilton

Paris Hilton a fost deschisă cu privire la dorința ei de a deveni mamă alături de Reum, în vârstă de 41 de ani. În luna decembrie a anului trecut, actrița a declarat într-un interviu că ea și soțul ei au discutat mult despre un copil după ce s-au căsătorit, dezvăluind că cei doi au început procesul de fertilizare in vitro (FIV) în timpul pandemiei de Covid-19.

„Am mers să facem asta în pandemie. A fost momentul perfect. De obicei sunt plecată 250 de zile pe an și nu am deloc timp”, a declarat vedeta. 

Paris Carter

Hilton și Reum s-au logodit în februarie 2021, după mai bine de un an de întâlniri și s-au căsătorit în noiembrie anul trecut. Prieten de multă vreme al familiei Hilton, Reum, originar din Chicago, este autor, antreprenor și a fondat firma de capital de risc M13. 

Paris hilton engagment pics engaged to boyfriend Carter Reum on Saturday, Feb. 13 , 2021

„Am avut ocazia unică de a petrece fiecare zi cu Paris, doar noi doi în ultimele 15 luni și nu aș putea fi mai încântat și norocos să o am ca soție și partener”, a delarat Reum în februarie 2021. „Strălucește prin bunătatea, etica în muncă, autenticitatea și vocea ei, și face lumea un loc mai bun și va face același lucru ca viitoare mamă și soție”.

paris hilton



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88814449310303