Septembrie 06, 2022
Paradă de sâni goi la Festivalul de Film de la Veneția!
Se poartă sânii dezgoliți la cea de-a 79-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția! Actrițe, prezentatoare TV, manechine și alte personalități din lumea showbizului au fost prezente zilele acestea, la prestigiosul eveniment, care se desfășoară în perioada 31 august – 10 septembrie

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mai multe reprezentante ale sexului frumos, toate italience, s-au întrecut în ținute extravagante ce au lăsat puțin loc imaginației, spre deliciul fotografilor prezenți. Fotomodelul italian Mariacarla Boscono (41 de ani) a uimit încă din prima zi, atunci când a dat startul ținutelor curajoase de la festival. Ea a pășit pe covorul roșu într-o rochie neagră și transparentă de la Jean Paul Gaultier, confecționată în totalitate din voal.

Alessandra și Emma Ferri. Foto: Getty

Câteva zile mai târziu, celebra prim-balerină Alessandra Ferri (59 de ani) și fiica sa, Emma, au venit îmbrăcate în rochii extravagante, semnate de designerul Giorgio Armani, la petrecerea găzduită sâmbătă de creatorul italian și de revista Vanity Fair, la palatul Ca' Vendramin Calergi. Duminică, o altă italiancă, Fabiola Morabito, a purtat un costum cu croială masculină, de culoare turcoaz, atunci când a ajuns la festival, fiind fotografiată în fața hotelului Excelsior din Veneția.

Fabiola Morabito. Foto: Getty

Ea a ales să nu poarte sutien și să își țină descheiat sacoul, lăsând la vedere sânii. Și actrița Sarah Maestri (42 de ani) a făcut senzație într-un compleu din dantelă de culoare albă, extrem de transparent, la premiera filmului „Master Gardener”. Prezentatoarea TV Melissa Satta (36 de ani) a fost și ea lăudată pentru rochia albastră din voal, pe care a purtat-o la ecranizarea peliculei „Argentina, 1985 ”.

Sarah Maestri. Foto: Getty

Melissa Satta. Foto: Getty

image

Sursa - click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8740246295929