Mai 07, 2021
Pandemia aduce sărăcia. Interpretul Mihail colectează fonduri
n urmă cu circa şase ani, Mihail era unul din cei mai în vogă artişti, piesa sa ”Mă ucide ea” fiind prezentă în toate topurile muzicale şi pe buzele tuturor. Apoi, în urmă cu doi ani, a decis că are nevoie de o perioadă petrecută în singurătate, aşa că s-a retras în pădure. Planurile de revenire în muzică i-au fost, însă, date peste cap de pandemie, la fel ca şi resursele sale financiare, scrie okmagazine.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Într-un interviu pentru Formula AS, Mihail a recunoscut că traversează momente dificile şi admite că are nevoie de ajutor financiar pentru a-şi putea finaliza primul album de autor. Artistul a lansat o campanie de sprijin, prin intermediul platformei www.sprijina.ro, sperând să poate aduna suficienţi bani pentru a-şi continua proiectul muzical.

”Acesta este adevărul meu acum: sunt în impas şi am nevoie de ajutor. După atâta muncă, pur şi simplu nu pot abandona totul, aşadar caut sprijin printre cei care simt ceva pentru muzica mea”, a declarat Mihail Sandu pentru Formula AS.  Cântăreţul a specificat că singurul motiv pentru care cere ajutorul este dragostea de muzică.

În acelaşi interviu, Mihail a dezvăluit că s-a confruntat şi cu virusul Sars-CoV-2, pe care crede că l-a luat pe fondul imunităţii scăzute din cauza oboselii, a stării de nelinişte şi a frământărilor.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74424028396606