Aprilie 20, 2021
Până la lacrimi! Valentin Uzun cântă despre fetele lui
Valentin Uzun este un tată fericit și implicat! După ce a fost binecuvântat cu două fetițe și un băiețel, artistul a decis că e timpul să-și cânte ddragostea pentru copii. Ce-i drept, deocamdată a lansat o piesă dedicată fiicelor Amelia și Alisa.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

”Fata noastră cea mai dragă” se numește cea mai recentă melodie a lui Valentin Uzun. În videoclip s-au filmat fiicele lui și soția, indiciu că pentru toatetrei își împarte dragostea proporțional. Toți apar jucându-se, într-o armonie completă.

De altfel, scenele filmate ilustrează oarecum realitatea. Valentin a postat pe conturile sale dee pe rețelele sociale filmulețe scurte în care arată cum petrece timpul cu copiii lui, ce jocuri practică, cum dansează sau ce  surprize le face. În acele înregistrări este adesea văzută și Amelia, fiica pe care o are din căsătoria cu soprana Ana Cernicova, care e foarte atașată de frățiorii mai mici. 

Valentin Uzun s-a recăsătorit cu Nadejda în 2017, iar din acest mariaj are o fetiță, Alisa-Andreea și un băiețel, care-i poartă numele. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96576356887817