Aprilie 26, 2021
Oscar 2021: Cele mai impresionante ținute ale vedetelor prezente la gală

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedetele prezente la cea de-a 93-a gală a Premiilor Oscar au purtat ținute impresionante cu această ocazie. Din moment ce eleganța trebuie să predomine la un astfel de eveniment, celebritățile au optat pentru look-uri strălucitoare și inedite, semnate de marii designeri vestimentari. 

Din fericire, nu a mai fost nevoie de măști de protecție, pentru că toți cei prezenți la gală au fost testați și vaccinați anti-Covid, așa că au putut să-și facă apariția ca în vremurile de dinainte de pandemie.

Actrițele nominalizate la Oscar au arătat ca niște prințese în această seară, dar nici actorii nu au făcut excepție, dat fiind faptul că a avut loc o gală foarte importantă pentru lumea Hollywood-ului.

Regina King

A purtat o rochie din satin Lous Vuitton cu umeri supradimensionați, decolteu adânc și aplicații din cristale care i-a pus perfect formele în valoare și pe care a accesorizat-o cu bijuterii Forevermark. Regina King a preluat rolu de gazdă și a deschis ceremonia. 

Amanda Seyfried, nominalizată la categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar” pentru rolul din filmul „Mank”, a îmbrăcat o rochie roșie top prințesă, cu decolteul adânc.

Nominalizată la categoria "cea mai bună actriță în rol secundar", Maria Bakalova a arătat pe covorul roșu o latură diafană a personalității sale, diferită de cea afișată în filmul Borat. 

Viola Davis a ales o rochie Alexander McQueen concepută de Sarah Burton, în timp ce co-nominalizatele Andra Day și Carey Mulligan au optat pentru rochii aurii cu decupaje înalte, semnate Vera Wang, respectiv Valentino.

Cele trei actrițe au sperat poate ca ținutele aurii să le aducă statueta Oscar, însă premiată a fost până la urmă Frances McDormand, pentru rolul din "Nomadland"

Alan Kim, micul mare câștigător al Premiilor Oscar 2021

Băiatul de nouă ani nu este doar una dintre vedetele din "Minari," ci a furat lumina reflectoarelor și la Gala Oscar de anul acesta. 

Kim a fost protagonistul unuia din momente virale ale nopții, dansând pe covorul roșu. Acesta a purtat un costum elegant Thom Browne cu pantaloni scurți și șosete vărgate, fiind fiind fotografiat alături de mama sa. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.90702152252197