Februarie 04, 2020
Olia Tira a susținut un concert de excepție. Vezi cum a fost la eveniment

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În acest weekend, pe data de 2 februarie, la Teatrul Ginta Latina, frumoasa interpretă din showbizul autohton, Olia Tira, a susținut un concert - spectacol fenomenal. Vedeta a strălucit pe scenă alături de alte actrițe faimoase de la noi din țară. Jocul actoricesc al interpretei Olia Tira a fost minunat.

La acest spectacol a venit multă lume bună și frumoasă. Toți au rămas plăcut surprinși de cele văzute pe scena teatrului Ginta Latină. Spectacolul profund și sincer a ajuns la inimile oamenilor. Colegii de breaslă, prietenii, și cei ce o îndrăgesc pe interpreta Olia Tira au fost alături de ea și au susținut-o la justa valoare. 

«Cine sunt Eu»
Este mai mult decât un simplu spectacol. Este ceea ce am simțit eu în tot acest timp și am încercat să scriu în versuri, să cânt cele simțite, să povestesc lumii întregi prin câte am trecut.

Transformare. Recunoaștere, acceptare și iertare. - a scris Olia Tira într-o postare de pe contul său de Facebook.

 

 

02.02.2020!!!
Încă nu sunt în stare să descriu prin cuvinte toate emoțiile trăite ...
OLIA TIRA
"Кто я"
Spectacolul care a cutremurat profund sufletele celor care au fost în sală...
Olia Tira!!!!
Artist DESĂVÂRȘIT,VOCE FENOMENALĂ,FRUMUSEȚE ,PUTERE,DRAMATISM,PROFUNDĂ,..UȘOARĂ ,FINĂ,GINGAȘĂ,SINCERĂ...ȘI TAAAAARE CURAJOASĂ,FIREASCĂ!!!!
Damneeeeeee!!!!Câte am de adăugat!!!!!
- a scris interpreta Cristina Scarlat pe contul său de Facebook.

 

 

 

Mulțumesc pentru această seară de vis, un concert de nota zece. Olia Tira, te felicit. Ești minunată! - a scris Olesea Kaireak.

 

 

 

A regizat acest minunat spectacol muzical echipa Youbesc, în frunte cu talentata regizoare de la noi, Alla Donțu. Publicul a rămas plăcut surprins de show-ul pe care l-a regizat ea.

 

 

 

 

 

După spectacolul cu o denumire filosofică - "Cine sunt eu", m-am aplecat în genunchi pentru a-i mulțumi interpretei Olia Tira pentru această seară. I-am oferit în dar vedetei un buchet de trandafiri, care se asortau perfect cu rochia purtată de ea. - a scris Pavel Duganov într-o postare pe contul său de Facebook. 

 

 

 

Efectiv nu am comentarii! Olia Tira - am simțit cu tine fiecare emoție, cuvânt și nota muzicală... asta nu a fost Show, a fost Opera de artă cu care am rezonat toți. Echipa YOUBESC dragostea către voi nu e nevoie sa o descriu. Ați demonstrat din nou ca nu aveți preț. - a scris Lucia Gariuc într-o postare. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64458084106445