Aprilie 19, 2017
Olga Buzova a fost surprinsă distrugându-și rochia de mireasă!
 Cea mai populară rusoacă de pe Instagram și prezentatoarea celui mai răsunător proiect televizat Dom2, Olga Buzova, inspirată de despărțirea de fotbalistul rus Dmitry Tarasov, prinde rădăcini în industria muzicii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Buzova a lansat, pe 17 aprilie, videolipul oficial al celui de-al treilea single din cariera sa – pentru piesa „Люди не верили” (Oamenii n-au crezut), iar în numai 2 zile de după lansare, produsul a adunat peste 1,6 milioane de vizualizări pe YouTube. Scena s-a întâmplat la Sochi, iar în imaginile din videoclip starul apare hoinărind singură pe litoral într-o rochie albă.

Momentul culminant cuprinde scena în care Olga îi dă foc rochiei sale de mireasă – în semn de răzbunare față de trădarea fostului său soț, Dmitry Tarasov, care ar fi înșelat-o cu un model rus, mai tânără decât Olga.

 

 

Gurile rele anulează însă originalitatea acestui videoclip. O scenă asemănătoare apare și în clipul pentru piesa „I Don’t”, feat. YG, din repertoriul lui Mariah Carey, în care interpreta își incendiază rochia albă pe care o pregătea pentru nunta sa. Să fie oare coincidență?

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65496492385864