Februarie 27, 2019
Vezi ce mesaj emoționant a postat soprana Olga Busuioc despre noul său iubit!
Una din cele mai faimoase soprane de coloratură de la noi din țară, Olga Busuioc, trăiește o nouă poveste de dragoste. Bărbatul alături de care cântăreața de operă din nou se simte îndrăgostită, o face să se simte specială, o încântă și o inspiră.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Olga Busuioc, fiica renumiților cântăreți de operă din Moldova, Tatiana și Nicolae Busuioc, este din nou îndrăgostită. Talentata interpretă de muzică academică trăiește o poveste de dragoste alături de un nou bărbat, care o face fericită. După ce a trecut printr-un divorț dureros, acum Olga Busuioc este gata de noi provocări ale sorții. 

Alături îl are pe tânărul bărbat cu ochi albaștri, care a făcut-o să poată să înceapă totul de la capăt. De Valentine's Day, soprana a postat pe pagina sa de Instagram prima poză alături de noul iubit. Internăuții au susținut-o pe interpretă, felicitând-o cu acest nou început. 


 

Astăzi, cântăreața a postat o nouă poză alături de chipeșul bărbat, la care a scris un mesaj lung și emoționant:

 

Acest bàrbat cu ochi albastri si cu cele mai mari ambitii pe care le-am vàzut pînà acum,mi-a aràtat si m-a facut sá primesc lumea din jurul meu,cu o deosebitá usurintá,sà înteleg cà cafeaua/dejunul în pat e ceva normal,cà surprizele pot veni oricînd,cá doi oameni care sunt plini de viata,energie,pasiune,pot si trebuie sa aiba rezultate extrem de frumoase.Cá tot ce descoperim/vizitám e pt lumea noastrá interioará,nu pentru Instagram)))incá suntem în discutii



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.1295313835144