Noiembrie 20, 2019
Oana Zăvoranu nu-și dorește copii. Află motivul

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Una dintre cele mai scandaloase vedete de peste Prut, Oana Zăvoranu, a ajuns a fi criticată dur din cauza celor spuse. Vedeta vorbește mult, iar acest lucru îl știu toți. Nu în zadar există fraza - Pasărea pe limba ei piere.

Focoasa brunetă care a devenit celebră după ce l-a vrăjit pe cântărețul din România, Pepe, mereu nimerește în situații ciudate.

 

 

Într-un interviu televizat, Oana s-a scăpat cu vorba anunțând într-un mod agresiv că nu-și dorește copii. Vedeta a răspuns dur pentru că, a spus ea, s-a cam săturat ca toată lumea să o tot întrebe când are de gând să facă copii. Ea a precizat că nu își dorește copii nu din cauza că nu este momentul potrivit, ci pentru că pur și simplu nu și-i dorește. Nu a visat niciodată să devină mamă, maternitatea nu a atras-o de când se știe. 

 

 

Nu îmi plac copiii, mă agită. Dar pentru că îmi iubesc soțul mai mult decât orice pe lumea asta, îmi doresc de dragul lui un băiețel la un moment dat, dar cu mamă surogat”, a spus Oana Zavoranu. 

 

 

Amintim că, Oana Zăvoranu are vârsta de 46 ani. În anul 2006, după ce a finisat filmările în prima telenovelă românească, Numai Iubirea, Oana și Pepe s-au căsătorit.

 

 

După cinci ani de mariaj, cei doi s-au despărțit. În anul 2017, vedeta din România s-a căsătorit pentru a doua oară cu Alex Ashraf. Acesta este cu 14 ani mai tânăr decât ea. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1044447422028