Ianuarie 28, 2021
O parașutistă sexy a sărit în lenjerie intimă. ”Mi s-a văzut tot”
Cea mai sexy paraşutistă din lume sare în gol în lenjerie intimă. Clair Marie, de 32 de ani, este fotomodel şi paraşutistă, în acelaşi timp. Ea a făcut reclamă noii colecţii de lenjerie intimă Bluebella, sărind în gol de pe o stâncă. Clair este cascador la Hollywood şi s-a antrenat cu soldaţii din Trupele Speciale ale SUA, scrie click.ro.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Toată lumea a aşteptat cu sufletul la gură saltul în gol de la 115 metri, care a avut loc în statul american Arizona! Clair Marie a sărit în gol îmbrăcată doar în sutien, chiloţi şi dresuri. A aterizat cu precizie matematică în faţa camerelor de luat vederi şi le-a zâmbit tuturor celor din echipa tehnică. Clair este cascador la Hollywood şi din cauza pandemiei s-a descurcat greu în 2020, când nu s-a mai turnat nici un film.

”Nu este uşor să sari de pe munţi îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Mi s-a văzut tot la un moment dat pentru că lenjeria intimă nu este făcută să acopere, ba din contra...” a glumit băieţoasa Clair.

Tânăra s-a antrenat alături de trupele speciale din armata americană, ştie să se lupte şi este expertă în tehnici de autoapărare şi supravieţuire. Ea a sărit de trei ori în gol pentru ca spotul publicitar să iasă ”ca la carte”. Însă Clair este obişnuită cu astfel de sărituri pentru că s-a antrenat aruncându-se în gol de pe diferite antene, clădiri şi macarale.

Clair Marie fost arestată de câteva ori de poliţie, amendată şi imaginea de ”fată rea” i-a adus primul contract de la Hollywood. Este una dintre cele mai curajoase din echipa de cascadori şi a lucrat pe platourile de filmare alături de Scarlett Johansson, Halle Berry şi Angelina Jolie. Filmul ei preferat este ”Tomb Raider”, în care a făcut ”câteva lucruri cu care se mândreşte”. Şi-a rupt de mai multe ori braţele, picioarele şi coastele după ce paraşuta nu i s-a deschis la timp, dar asta nu a făcut-o să renunţe la pasiune. Are 17 ani de când practică paraşutismul ”Base-jumping”, peste 10.000 de salturi şi peste 1.000 de zboruri printre stânci realizate impecabil.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.7724757194519