Septembrie 03, 2019
O nouă schimbare de look! Vezi cum arată Charlize Theron cu tunsoare de băiat
O actriță activă niciodată nu stă pe loc. Mereu se înalță, creează, își asumă roluri noi, acceptă orice provocare. Charlize Theron încearcă tot ce-i este cu putință, se deghizează în personaje neașteptate, participă la filmări provocatoare, și încearcă mereu lucruri noi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În prezent, actrița în vârstă de 44 de ani, se filmează cea de-a opta parte a îndrăgitului film "Fast & Furious", în rolul lui Cipher. Pentru interpretarea acestui rol, Charlize a fost nevoită să își tundă părul. Ea devine de nerecunoscut cu o tunsoare de puști. Încă nu este clar, dacă această coafură este reală sau este doar o perucă. 

Pe pagina de Instagram, vedeta de la Hollywood a distribuit o poză de la filmări. Fanii au rămas surprinși. Înainte, eroina lui Charlize Theron, Cipher, avea părul lung și blond. Acum s-a transformat nu doar actrița, ci și protagonista acesteia. 

 

 

Amintim că, în luna februarie a anului curent, vedeta de cinema a devenit brunetă. Pe tot parcursul anului, actrița și-a schimbat coafura, dar nu și culoarea părului.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.83849310874939