Iunie 01, 2020
O nouă melodie de la NATAN. Artistul a lansat piesa ”Zero”!
Eugen Doibani, alias Natan, a lansat o nouă melodie despre dragoste, despre o relație de dragoste curată și despre un viitor frumos alături de persoana iubită „Zero”, care promite a fi un una dintre piesele de top din această vară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După melodia timpul, Piesa „Zero” a fost compusă de Nat Tan, numele de scenă al lui Eugen Doibani. Versurile cântecului îi aparțin Radmilei Popovici, iar linia melodică Este semnată de Nat Tan. Piesa transmite un șir de mesaje de dragoste, iar cel mai important e că atunci când ne îndrăgostim să facem tot posibilul să trecem peste obstacole, peste supărări și să avem puterea să o luăm mereu de la capăt, s-o luăm de la ”Zero” așa cum spune și artistul în melodia lui.

                 

Melodia lansată se potrivește perfect sezonului estival cu genul pop-dance și te face să ridici mâinile în sus la drop și închinzind ochii să prinzi vibrația disco. Așteptăm cu nerăbdare ca artisul să scoată și un clip pentru această melodie, care sperăm să ajungă hit, pentru că la asta se pricepe cel mai bine Nat Tan. 

Tot în luna mai interpretul a compus o altă melodie care se bucură de succes. De această dată este vorba despre o melodie tot de dragoste, dar în limba rusă - ”Не Грусти”, în care artisul a pus mult suflet.

                                    

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9223518371582