Decembrie 04, 2018
O moldoveancă a obținut titlul Miss România 2018. Află cine este aceasta!
Aseară, peste Prut s-a desfășurat unul din cele mai importante concursuri de frumusețe - Miss România 2018!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Aseară, 3 decembrie, în cadrul Galei Fotbalului Românesc s-a desfășurat concursul de frumusețe Miss România 2018. S-a alfat câștigătoarea concursului, și culmea, cea mai frumoasa fată din România a devenit... o moldoveancă! Domnișoara care va reprezenta România la concursul de frumusețe Miss World 2018 este tânăra din Republica Moldova, care se numește Valeria Vornicescu. Modelul are 20 de ani și a mai obținut și alte premii importante la alte concursuri de frumusețe. Tânăra a plâns de fericire când a aflat vestea, ea nu și-a putut ascunde lacrimile. 

 

 

„Miss România 2018! Reprezint cu mândrie Moldova peste tot. În cadrul festivalului Bucharest Fashion Week – Ediție aniversară 20 de ani! Revin acasă cu un titlu prestigios de talie internațională Miss România 2018. Mulțumesc echipei Bucharest Fashion Week pentru toată aprecierea acordata mie.” - a spus Valeria Vornicescu.

 

 

Totodată, o altă moldoveancă s-a clasat pe poziția a doua la acest concurs, obținând titlul de Vice Miss România 2018. Tânăra se numește Katerina Emelianov și este din Chișinău.

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1846752166748