Februarie 16, 2023
O femeie din Polonia, mamă a șapte copii, a născut cvintupleţi. Sarcina sa a fost considerată „un miracol”
Dominika Clarke, o femeie britanico-poloneză care avea deja șapte copii cu vârste cuprinse între 10 luni şi 12 ani, a născut în urmă cu doar câteva zile cvintupleţi - trei fete și doi băieți.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Matematician de profesie, Dominika Clarke spune că are o pasiune pentru statistici și recunoaște că era mai probabil să câștige la loto decât să nască cvintupleți. Specialiștii de la spitalul din Cracovia, unde a adus pe lume bebelușii, au spus că șansele de a i se întâmpla acest lucru erau de 1 la 52 de milioane, scrie protv.ro

„Ca matematiciană, îmi plac statisticile de acest tip. Era mai probabil să câştigăm la loterie decât să avem o mulţime atât de mare de bebeluşi”, a spus Dominika Clarke.

Dominika Clarke and husband Vince welcomed five babies at a Krakow hospital on Sunday afternoon

Femeia și partenerul său de viață se așteptau să ducă acasă un singur copil, dar s-au trezit cu cinci bebeluși care, din păcate, necesită asistență respiratorie. 

One of the quintuplets being taken care by a nurse

„Sperăm să ajungem cu bine la momentul fericit ocazionat de plecarea lor din spital”, a declarat şeful secţiei de neonatologie din cadrul Spitalului din Cracovia.

Nou-născuţii, trei fete şi doi băieţi, se vor numi Arianna Daisy, Charles Patrick, Elizabeth May, Evangeline Rose şi Henry James.

Dominika Clarke and Vince Clarke, the parents of the quintuplets are seen with doctors during a press conference at the University Hospital.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2463359832764