Aprilie 27, 2023
O cofetară din Moldova a reușit să impresioneze juriul concursului „Chefi la cuțite”
Irina Fetcu a venit la Chefi la cuțite cu multă încredere și o dorință arzătoare să le arate juraților parte din cea mai mare pasiune a ei. Concurenta a gătit un preparat inedit, mai rar întâlnit în restaurantele din România. De asemenea, chefii au fost impresionați și de faptul că este coordonatorul cafenelelor din nouă țări.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cofetara Irina Fetcu, originară din Republica Moldova, a reușit să impresioneze juriul concursului culinar românesc „Chefi la cuțite” cu un mousse cu lavandă și inserție de coacăze. 

Aceasta a primit trei cuțite și astfel, a reușit să treacă în etapa următoare a concursului – bootcamp.

Irina Fetcu are 31 de ani și de 5 ani este cofetară-șefă la Tucano Coffee. Aceasta a precizat că momentan creează rețete, înstruiește oameni și coordonează cofetării, activând în Chișinău. Anterior a lucrat ca chelneră și bucătăreasă.

Concurenta le-a gătit juraților un preparat care conține lavandă, după ce a observat că există foarte puține astfel de deserturi, despre care să poată să spună că sunt pe placul ei.

Chiar dacă are această meserie de doar cinci ani, Irina a ajuns la performanțe la care alți cofetari doar visează. Concurenta înstruiește oameni, creează rețete și coordonează cofetării, astfel încât toate lucrurile să decurgă exact așa cum trebuie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81628346443176