Mai 10, 2023
Nuntă de vis în Portofino! Cântăreața Sia a spus „Da“ sub o ploaie de trandafiri
Artista pop australiană s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii intime la Villa Olivetta, casa designerilor Stefano Dolce și Domenico Gabbana.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În sfârșit, Sia a ajuns la altar și i-a spus emoționată „Da“ alesului ei, Dan Bernard, sub o impresionantă arcadă cu trandafiri. Peisajul idilic, desprins parcă dintr-un film romantic, face parte din grădinile cu măslini și trandafiri ce înconjoară impresionantul conac botezat Villa Olivetta din Portofino, care aparține designerilor Stefano Dolce și Domenico Gabbana, scrie okmagazine.ro

Sia s-a căsătorit în Portofino

În fotografiile obținute de Page Six o vedem pe Sia îmbrăcată într-o rochie de mireasă mulată, de tip sirenă, realizată din dantelă Chantilly într-o nuanță de roz deschis, închisă pe gât și cu mâneci trei sferturi. Părul ei a fost coafat într-un coc prins în vârful capului, de care a fost prins un voal scurt, tivit cu același tip de dantelă roz.

Sia s-a căsătorit în Portofino

Înainte de a face schimbul de jurăminte, personalul a fost văzut ajutând-o pe artistă să coboare treptele până la altarul de pe faleză, situată în același loc unde Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit anul trecut.

Dan Bernard, alesul interpretei hitului "Chandelier", a cărui identitate nu a fost cunoscută până acum, a purtat un costum albastru deschis cu papion și pantofi negri.

Mirii și-au jurat iubire așezați pe două jilțuri capitonate cu mătase bordo, plasate în fața a două mese cu picioare aurite - un mise-en-place de tip nobiliar italian, și și-au pecetluit uniunea de suflet cu un sărut sub o magnifică boltă de trandafiri roz și crem, întregul altar fiind înconjurat de aranjamente florale pastelate, iar mesele fiind decorate cu lumânări albe amplasate în pahare transparente.

Sia s-a căsătorit în Portofino

Nu se știe când a început povestea de iubire dintre Sia și Dan Bernard, artista postând o singură fotografie cu iubitul ei în octombrie 2022.

Pe numele său întreg Sia Kate Isobelle Furler, artista a mai fost căsătorită cu Erik Anders, din 2014 și până în decembrie 2016.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84242653846741