Decembrie 30, 2022
Nu are o siluetă de model, dar are atitudine. Amy Schumer, apariție spectaculoasă la plajă
Amy Schumer, vedeta în vârstă de 41 de ani, a fost fotografiată în fața hotelului Eden Rock de pe insula St. Barts și a dovedit, încă o dată, că își acceptă corpul așa cum este.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 41 de ani, Amy Schumer, care a dezvăluit anul trecut că și-a făcut liposucție, a fost fotografiată într-un costum de baie format dintr-o piesă, cu mâneci lungi și pus în valoare de un imprimeu floral alb/albastru, potrivit Daily Mail

Amy Schumer, fotografiată în costum de baie, în St. Barts 

Deși nu are o siluetă precum a altor celebrități de la Hollywood, vedeta pare să se simtă bine în pielea ei și își acceptă formele voluptuoase, semn că nu e deloc complexată de faptul că nu are un trup de model.

Cu părul prins într-un coc neglijent în vârful capului, aceasta s-a bucurat de timpul petrecut alături de soțul ei, Chrris Fischer, în vârstă de 42 de ani.

Amy Schumer, fotografiată în costum de baie, în St. Barts 

Amy Schumer și-a făcut liposucție

În luna martie a acestui an, într-un moment de sinceritate, Amy Schumer a dezvăluit de ce a ales să-și facă liposucție. Fără a se ascunde sau a pune noua siluetă pe seama unei rețete miraculoase, actrița de comedie a recunoscut că se săturase să se uite la ea însăși în oglindă.

Într-un interviu pentru The Hollywood Reporter, vedeta de 40 de ani a mărturisit: "Nu am fost niciodată faimoasă pentru că aș fi HOT, dar am ajuns într-un loc în care mă săturasem să mă privesc în oglindă".

Deși nu se gândise că ar putea recurge vreodată la o operație estetică, Amy și-a schimbat opinia după ce a trebuit să-și scoată uterul și apendicele pentru a scăpa de endometrioza de care suferea.

"M-am vindecat bine și m-am gândit: Aș putea avea o liposucție? Așa că am făcut-o și mă simt foarte bine", a mai adăugat actrița, care a recunoscut că a apelat la această procedură pentru că nu a crezut că ar putea scăpa de grăsimea corporală cu mers pe jos și mâncat dietetic.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.066458940506