Iunie 11, 2022
Noua parteneră a lui Pique, “dată în căutare”. A dispărut fără urmă de pe online
Cântăreața Shakira (45 de ani) a confirmat despărțirea de fotbalistul Gerard Pique (35 de ani), pe 4 iunie 2022, după 12 ani de relație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Presa din Spania scrie că noua parteneră a lui Gerard Pique și-a șters conturile de pe rețelele sociale

Jucătorul Barcelonei nu a avut nicio reacție, în cele 5 zile care au trecut de când artista a făcut anunțul. Jurnaliștii spanioli vin cu noi detalii despre "ruptură": o nouă prezență feminină în viața lui Gerard Pique ar fi fost motivul despărțirii, scrie Marca.

Jurnalistele Lorena Vazquez și Laura Fa, de la El Periodico, au oferit noi detalii în acest caz. Cele două au anunțat despărțirea înainte ca aceasta să fie confirmată de Shakira și au dezvăluit relația pe care fotbalistul ar avea-o cu o tânără, alături de care a fost surprins în mai multe rânduri, în club.

Lorena Vazquez și Laura Fa susțin că Pique s-a întâlnit cu noua lui iubită în mai multe rânduri, într-un faimos club din Barcelona, La Traviesa. Cele două jurnaliste susțin că noua parteneră a fotbalistului și-a șters conturile de pe rețelele sociale, după ce s-a aflat de relația pe care o are cu Gerard Pique. Tânăra ar fi avut peste 300 de postări pe contul de Instagram pe care l-a "făcut nevăzut".

Lorena Vazquez și Laura Fa nu au vrut să dezvăluie numele tinerei, însă au dat asigurări că acesta începe cu litera "C".

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu o prietenă a soției lui Riqui Puig

carlota puig (16) 

Deși presa a speculat pe tema unei infidelități a fotbalistului, surse apropiate acestuia au dezvăluit că nu s-ar pune problema de așa ceva. Totuși, jurnaliștii spanioli vin cu noi detalii despre cea cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira. 

Aceasta ar avea 22 de ani, nu 20, cum s-a scris inițial, și ar fi prietenă cu soția lui Riqui Puig, colegul lui Gerard Pique de la Barcelona. Mijlocașul de 22 de ani ar fi fost "omul de legătură".

"Pique a fost cel care a vrut ca el și Shakira să stea separat o perioadă, nu ea. Nu pot spune exact ce fel de relație are Pique cu acea tânără, pentru i-aș face rău Shakirei", a spus jurnalista Lorena Vazquez.

Sursa - digi24.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84092020988464