Aprilie 11, 2017
„Ночные снайперы” au dat un concert în Chișinău
În acest weekend capitala afost vizitată de legendare grupă rock din Russia „Ночные снайперы”. Cu câteva ore înainte de concert, liderul grupei, Diana Arbenina, s-a întâlnit cu jurnaliștii moldoveni și a răspuns live la cele mai delicate întrebări. Rezistentă, cu un caracter puternic și cu o voință persistentă, cântăreața a mărturisit despre fericirea ei de a fi mamă, despre carieră, despre noile proiecte, desprea cartea sa preferată, „Anna Kareninna”, și chiar și-a împărtășit gândurile sale cu privire la prăbușirea Uniunii Sovietice. Diana Arbenina nu mai fost văzută din așa perspectivă de către public. AQUARELLE vine cu cele mai vii și interesante răspunsuri ale cântăreței.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit numeroaselor interviuri și declarațiilor ghimpoase despre Diana Arbenina se crează unei femei încrezute și autoironice. Vorbind despre sarcasm în viața sa, starul rock a subliniat că ironie este un fel de protecție.

„Cu vârsta, prefer să mă apăr mai puțin și să nu atac. Nu are nici un sens să atacăm. Dar dacă te lovește, desigur, trebuie să răspunzi. De obicei, avertizez de câteva ori, apoi răspund cu aceeași monedă” a spubliniat Diana.

 

Cântăreața a explicat pentru jurnaliști și cele mai colorate cândva spuse expresii. Printre ele și sensul cuvântului „kapez” expresiilor: „мне по-барабану”(mă doare-n cot), „мне все по фигу” (nu-mi pasă), „ну что, все умылись?”(v-ați prins?) și a explicat ce înseamnă „șneagă” publicitară (informații neveridice).

„Șnegă” publicitară este atunci când privești televizorul și acolo îți arată mătuși și bunei atât de frumoși, dar după cum e robotul ei nu sunt vii. Nici nu dorești să te atingi de ei, nu sunt din carne și oase, ei nu sunt calzi. Aceste reclame nu au nici o legătură cu lumea nostră, reală. Nu există așa oameni care nu au nici un coș. Eu nu am întâlnit așa oameni. Atâta tot. La ce bun nouă această „șnegă” publicitară?” a explicat, zâmbind, starul rock.

Un bloc aparte de întrebări a atins temele sportului și stilului sănătos de viață, pe care după cum a dezvăluit Diana, îl duce ultimii câțiva ani. Ca rezultat este provocatoare copertă a albumului „Выживут только влюбленные” pentru care Diana a pozat nud.

 

„Această copertă a fost ideea mea și toți au rămas stupefiați de acestă dorință. În ultimii ani am o atitudine foarte sensibilă față de modul în care arăt. Cel mai important e sportul și exercițiile fizice de dimineață. Încercați în fiecare dimineață, chiar în fiecare dimineață, timp de jumătate de ani să faceți exerciții fizice timp de 20 de minute. Aste cu siguranță sunt genoflexiunile, flotări, presa și desigur planșa. Mă bucur că această temă a fost atinsă încât eu într-adevăr sunt fană a acestui stil de viață. Acestea nu sunt convingeri neîntemeiate, mă simt bină că nu consum alcool, nu fumezб că fac exercițiile de dimineați și mă ocup cu sportul”, - a adăugat cântăreața.

 

Jurnaliștii nu au putut ignora nici tema relației starului cu angajații mass-media. Rock-erița a povestit de ce respectă lucrătorii din acest domeniu și că nu s-a judecat niciodată cu ei.

„Pentru litigii nu au fost motive principiale. Toate aceste mușcături au fost, probabil, de țânțari. Asta e unu la mână. Doi: mama mea, tatăl meu și cele două surori sunt jurnaliști, ia fratele meu este cameraman. Chiar și eu îmi doream să devin jurnalist, dar văzând cum muncește mama m-am răzgândit. Atunci noi locuiam la Ciukotka, iar acum imaginațivă o astfek de tăcere de rău augur în apartament. Așa stă mama la mașina de tapat și în această liniște mortală inventează prima frază despre mineri, despre căutătorii de aur, despre doctori, etc. Și noi toți mergem pe vârful degetelor. Și iată se aute zgomotul tastelor . Gata! Mama a inventat. Putem pune ceainicul sau să ne ocupăm de treburile noastre. M-am gândit, de ce ar trebui să mă chinui atâta în viață?” a povestit din amintirile sale rock-star-ul.

Diana Arbenina pe scenă și Diana Arbenina acasă cu familia și copii sunt două persoane diferite. Mama gemenilor Artyom și Marta că-și iubește copii în mod egal și că se străduie să le acorde atenție totală înjumătățită, chiar dac din copilărie visa la un fiu. În ceea ce privește educația copiilor, ea dă dovadă de multă precauție.

„Încerc să mă bazez pe experiența proprie. Îmi iubesc și respect părinții și ei mereu au fost prietenii mei. Niciodată nu m-am închis de ei, nu am încercat să ascund ceva de ei. Aveam încredere în ei.” a notat Diana. De asemea s-a adresat către toate fetele și femeile care nu-și doresc copii - ” După o perioadă de timp ve-ți regreta, încât aceasta este cea mai adâncă fericire pe care o poate dăsui Dumnezeu. Aceștia nu sunt bani, carieră sau o nouă piesă...cea mai importantă misiune a femeiei este să nască un copil. Eu am 42 de ai dar mă sim ca la 25 de ani. Nu mă blochez pe nimic. Eu am născut la 35 și după părerea mea atunci a fost timpul potrivit pentru mine. Totul vine la timpul potrivit.”



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.82257914543152