August 16, 2018
Nicole Sherzinger apariții incendiare pe plajele din Sardinia. Vezi cât de sexy arată ea!
O singură luna de vară a mai rămas și acest lucru înseamnă că zilele călduroase trebuie trăite din plin. Nicole Sherzinger a înțeles acest lucru, și a fugit în Sardinia pentru a se relaxa pe meleagurile minunate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicole Sherzinger, fosta membră a formației Pussycat doll's, a plecat pe plajele din Sardinia pentru a savura din plin timpul minunat și locurile frumoase. 

Vedeta a postat câteva poze extrem de sexy pe rețelele de socializare, demonstrând în ce formă bună este. Chiar dacă are 40 de ani arată fenomenal.

Ea a purtat un costum de baie de culoarea neagră provocator, care i-ar scoate din minți pe toți bărbații din lume. Culcată pe plaja de nisipuri, părea o adevărată sirenă. 

 

 

O altă apariție la fel de senzațională a avut-o Nicole când a purtat un costum de baie de culoarea roz. Vedeta părea ca o adevărată păpușă Barbie, cu un corp tonifiat, picioare interminabile și sâni apetisanți. 

 

 

Amintim că Nicole Sherzinger s-a născut pe data de 29 iunie 1978, în Hawaii. Ea este o cunoscută cântăreață din America, debutând în anul 1999. În anul 2003 s-a alăturat trupei Pussycat doll's, devenind vocea principală. din anul 2007, vedeta și-a început cariera solo. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0290069580078