Noiembrie 07, 2017
Nicolae Chele: Meaplasma - dezvoltare avansată
El este medic stomatolog și chirurg, apreciat nu doar la noi în țară ci și în întreaga lume. Este autorul a peste 160 de lucrări științifice, în domeniul stomatologiei, implantologiei, și chirurgiei maxilo-facială.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

  • Șeful catedrei la "Maxillo-Chirurgia facială și implantologia dentară. A. Gutsan", la "Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie "N. Testemițanu", din Republica Moldova.
  • Medicul principal al clinicii stomatologice "MasterDent".
  • Membru al Asociației Stomatologilor din Republica Moldova, Asociația Stomatologilor din țările CSI, Congresului Internațional al Stomatologilor Implantului (ICOI),
  • Asociației Europene "Osteointegrarea".
  • Cursuri de formare avansată în SUA, Rusia, Germania, Italia, Grecia și alte țări europene.
  • Participarea la conferințe și forumuri dentare din întreaga lume.

Meaplasma -

dezvoltare avansată

Utilizarea de sânge prețios pentru tratamentul diferitelor boli inflamatorii a fost cunoscută încă din timpul Chinei Antice. Prima transfuzie de sânge de la om la om a fost efectuată în 1819 de către englezul James Blundell. Prima experiență de succes a autohemo-terapia a fost descrisă de faimosul dermatolog francez Paul Ravo în secolul al XIX-lea și mai târziu de chirurgul August Bier (1905). Astăzi, oamenii de știință, pe baza unor metode deja cunoscute, au început să lucreze la separarea elementelor de sânge inutile din organism de cele necesare proceselor de recuperare s organismului.

Meaplasma este un complex regenerativ, bazat pe dezvoltarea experienței anterioară a colegilor noștri - medici care au încercat să reînvie tehnica de tratament și întinerire a unei persoane cunoscute până la sfârșitul secolului al XIX-lea cu propriul sânge — autohemoterapie, și mai târziu — autoplasmoterapie.

Echipa din Moldova împreună cu colegii din Rusia și România au avut o contribuție directă la dezvoltarea noilor eprubete din Meaplasma. Ca urmare, astăzi oferim o tehnologie complet unică - Meaplasma. În stomatologie este indicat această metodă pentru tratamentul diferitelor procese inflamatorii, accelerarea vindecării rănilor post-operatorii promovează osteointegrarea implanturilor dentare, în special imediat după implantare, repararea țesuturilor după orice fel de deteriorare, și ce este deosebit de important, elimină sângerarea gingiilor, previne periodontita și cu succes suspendă procesul.

Metoda este utilizată în cosmetologie, este deosebit de eficientă în ceea ce privește întinerirea; în ortomedium - când există inflamație a articulațiilor; în trichologie și în ginecologie. Ca rezultat, reparația țesuturilor este accelerată, fluxul sanguin și metabolismul în celule sunt îmbunătățite, procesele inflamatorii se opresc, iar multiplicarea microorganismelor patogene încetinește.

Meaplasma - o procedură simplă, nu durează mai mult de 15 minute și se observă un rezultat notabil după 7-10 zile. Metodologia este prezentată și certificată în Europa. A fost organizată recent o mare conferință la Praga, o expoziție fiind pregătită la Dusseldorf, unde va fi prezentată și această tehnologie, iar în decembrie va avea loc o prezentare oficială a Melasmei în Moldova.

Dezvoltare

În acest an, echipa noastră a fost mai mult decât activă, am vizitat o serie de seminarii, forumuri și congrese importante - interne și externe. Printre cele mai semnificative din lumea stomatologiei - ImplantoDays din Brașov; Congresul medicilor stomatologi din țările balcanice din Grecia, unde am vorbit; Congresul Asociației Europene de Osteointegrare din Madrid, care a avut mai mult de 5.000 de participanți, precum și Congresul Internațional de Implantologie din Barcelona.

Cunoștințele primite la astfel de evenimente specializate se aplică în țara noastră. Fără exagerare în clinica noastră pacienților le sunt oferite cele mai avansate metode de tratament, noi lucrăm la fel ca și cei mai buni medici dentiști din întreaga lume. Desigur, aceasta este facilitată de participarea activă la evenimentele internaționale din lumea dentară.

Eveniment

"În această vară, a fost editată monografia mea "Implantare imediată. Riscuri și avantaje". Acest manual este destinat studenților, rezidenților și medicilor. Aici au fost incluse rezultatele practicii mele de zece ani în domeniul implantării imediate".

MasterDent

 

Chișinău, str. Vasile Lupu, 81.

Tel: 022-592-424

 

Mai multe detalii le aflați în revista AQUARELLE, noiembrie 2017



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86266493797302