Septembrie 30, 2020
Nicolae Botgros, terorizat de jurnaliști. A rupt tăcerea pe Facebook
Nicolae Botgros a rupt tăcerea și a scris o postare sinceră pe Facebook despre viața lui personală. Lăutarul a recunoscut că în ultimii doi ani, de când s-a născut Nicoleta, copilul pe care îl are cu interpreta de muzică populară, Anișoara Dabija, s-a simțit terorizat de jurnaliști. Dirijorul susține că multe dintre știrile în care era vizat nu erau documentate și, în consecință, informațiile publicate erau eronate.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Întrucât s-a vehiculat că s-ar fi despărțit de soția lui, Lidia Bejenaru, în favoarea Anișoarei Dabija, maestrul a ținut să facă o precizare foarte importantă la acest subiect. 

”Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici.

NU a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. NU s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că, nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață.”, a precizat maestrul. 

Reputatul dirijor a scris încheiat postarea cu mențiunea că pe 5 octombrie va marca 49 de ani de căsnicie cu interpreta de muzică populară, Lidia Bejenaru. Nicolae Botgros a atașat și o poză în care apare alături de soția lui și mama lui Corneliu Botgros. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.1683440208435