Noiembrie 12, 2021
Nicolae Botgros, decizie radicală după moartea soției:
Nicolae Botgros suferă enorm după moartea soției sale. La trei luni de când Lidia Bejenaru Botgros s-a stins din viață, artistul a luat o decizie neașteptată. În cadrul unui interviu, marele dirijor și-a deschis sufletul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nicolae Botgros vrea să vândă casa unde locuia cu soția sa, întrucât îi aduce aminte de toate momentele petrecute împreună. După aceea o să se mute cu fiul său, Corneliu, în speranța că astfel va depăși mai ușor suferința care îl chinuie. 

„Stau la dânsul pentru că e vorba să mă mut acolo cu totul. E vorba să vând apartamentul și să-l dau că n-am să pot trăi, îmi vine greu. Sunt multe amintiri acolo, e greu”'a declarat Nicolae Botgros la Antena Stars.

Dorul îl apasă din ce în ce mai tare, iar Nicoale Botgros își mai alină durere atunci când merge la mormântul soției sale. Acesta se duce chiar și de trei ori pe zi la cimitir.

„Merg când dă Dumnezeu și de două ori pe zi, și de trei ori, dar mă duc de două ori pe zi regulat. Am fost dimineață la 8 și ceva și acum am terminat repetiția și merg spre dânsa”a mai adăugat Nicolae Botgros.

Lidia Bejenaru și Nicoale Botgros au fost împreună mai bine de 50 de ani. Solista orchestrei „Lăutarii' a murit la vârsta de 68 de ani, în data de 26 iulie. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75999188423157