Mai 05, 2021
Nelly Ciobanu, reuniune emoționantă de Paști. ”Suntem cinci la părinți”
Pandemia a ținut artiștii noștri prin culise și mult prea puțin pe scenă. Așa s-a întâmplat că de o vreme bună n-am văzut-o pe Nelly Ciobanu. De Paști, artista a făcut o postare pe conturile sale de pe rețelele de socializare și ne-a făcut să ridicăm sprâncenele de drag și admirație.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Interpreta a încărcat o poză în care apare alături de mama și cele trei surori ale sale. Nelly Ciobanu a dezvăluit că mai are încă doi frați. 

”Suntem cinci la părinți, 3 fete și doi băieți; Svetlana, Rodica, Dinu, Nelly și Gheorghe. Aici suntem doar noi fetele, alături de cea mai scumpă ființă, mama mea. Dacă ar fi să-mi strâng tot neamul împreună, cred că o sală de o mie de oameni, ar fi bună. Neamul meu e mare, suntem foarte mulți, venim din vița Profirenilor, Țurcăneilor, Ciobanu și Butuc, toți de la Sudul Moldovei. Deși mulți sunt plecați în lumea mare, de mult timp coc în capul meu un gând; să-i strâng pe toți la o masă de sărbătoare și sper că într-o bună zi, voi reuși”, a scria artista în dreptul pozei. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.5131502151489