Iunie 22, 2018
Natalia Oreiro din nou în pielea lui Mili din telenovela ”Înger Sălbatic”
Actrița și cântăreața Natalia Oreiro a venit în Rusia pentru a fi prezentă la unul din cele mai grandioase evenimente din lume, și anume, Campionatul Mondial de Fotbal 2018! De asemenea, artista a lasat două videoclipuri și a acordat zeci de interviuri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 

Douăzeci de ani în urmă, actrița Natalia Oreiro se filma în serialul televizat "Muneca Brava", în rolul lui ”Mili”. Chiar dacă s-a mai filmat până atunci și-n alte telenovele, rolul lui Milagros a fost unul care i-a marcat existența.

 

 

Ajunsă-n Rusia, țara care este pentru Natalia Oreiro a doua casă, vedeta și-a amintit de celebrul său rol. Cu acestă ocazie, actrița a purtat o șaptă de culoare roșie, întoarsă invers, exact ca-n telenovelă, și a dat niște pase cu mingea, demânstrând că poate să manevreze mingea.

 

 

Amintim că interpreta Natalia Oreiro a lansat două piese dedicate Campionatului Mondial de Fotbal 2018. Prima piesă poartă denumirea "United by love". În videoclipul acestei piese, Natalia poartă straie rusești și cântă în trei limbi, engleză, spaniolă și rusă. Cea de-a doua piesă a fost prezentată publicului trei zile în urmă, și se numește "Mi pobedim". 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.52742695808411