Februarie 07, 2019
Naomi Campbell are un nou iubit tinerel. Vezi pe cine l-a cucerit "pantera neagră"
Supermodelul Naomi Campbell este îndrăgostită lulea. "Pantera neagră" din industria modellingului și-a găsit un nou iubit tinerel, care este cu 23 ani mai tânăr decât ea.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Naomi Campbelle are 48 de ani și arată fenomenal. Corpul tonifiat, fața fascinantă și o carieră de succes, toate asta îi ajută supermodelului să fie și-n continuare una din cele mai râvnite femei de pe globul pământesc.

Vedeta, de-a lungul timpului s-a iubit cu zeci de bărbați celebri, însă nu a fost niciodată căsătorită. Printre puținii  ei iubiți se numără actorul Gerard Butler (2007), miliardarul Badr Jafar (2005-2006), cântăreţul Usher, (2004), Sean Diddy Combs (2002), și mulți, mulți alții.  

 

Ultima cucerire a devoratoarei de bărbați celebri, este cântăreţul Liam Payne. Acesta are doar 25 de ani, și este cu 23 de ani mai tinerel decât ea. Liam Payne este fostul membru al formației "One Direction", și fostul iubit al celebrei cântărețe Cheryl Cole (35). Cei doi au împreună un copil, care în luna martie va împlini doar doi anișori. Cei doi s-au despărțit în vara anului 2018, din cauza că interpretul se săturase să-și petreacă tot timpul său liber alături de copil. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69175243377686