August 28, 2019
MyoCalm Spray – facilitează mișcările

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Durerile musculare, rigiditatea mișcărilor - un adevărat coșmar pentru acei care se confruntă cu aceste probleme. Din cauza senzațiilor dureroase din mușchi, ne este dificil să ne întoarcem, fiecare mișcare este dificilă și trebuie să ne limităm în activitatea fizică. Contracțiile involuntare ale unuia sau mai multor mușchi apar, cel mai adesea, în partea cervicală sau lombară, la mușchii gambelor sau ai spatelui. De regulă, mușchii devin rigizi, încordaţi și sensibili la atingere. Contracțiile musculare dureroase nu presupun cauzarea unor anumite leziuni, cum ar fi entorsele sau rupturile de ligamente. Destul de des, problema contracțiilor musculare o au acei care practică activ sportul, dar indiferent de stilul de viață, nimeni nu este asigurat că nu se va confrunta cu această problemă.

Producătorul francez Les 3Chenes propune un remediu nou, comod și eficient de a scăpa de contracțiile musculare dureroase – spray-ul MyoCalm.

Acesta este un complex unic format din extracte și uleiuri esențiale de plante, special selectate pentru relaxarea musculară și reducerea contracțiilor musculare. Forma comodă de utilizare a spray-ului permite distribuirea dozată și exactă a produsului în zona dorită a pielii. Pentru a spori efectul se recomandă masarea zonei. Extractele de camfor și mentă au efect de încălzire, care înlătură senzația de durere și relaxează mușchiul. Compoziția naturală spray-ului MyoCalm garantează un rezultat eficient după prima aplicare.

Spălați-vă mîinile după fiecare utilizare. În caz de contact cu ochii sau mucoasele, clătiți cu apă curată. Nu folosiți, dacă sunteți alergic la unul dintre ingredientele produsului.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.69848299026489