August 05, 2020
Mr.& Mrs. Smith de Moldova. Iulian Țurcanu și Elizaveta Negru, într-o sesiune foto incendiară
Iulian Țurcanu, fondatorul școlii de dans ”Black&White”, este tatăl a trei copii minunați, Lia și gemenii Luca și Teia. Coregraful se implică foarte mult în creșterea și educația lor și tocmai de asta petrece mult timp împreună cu cei mici. 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

De curând, Iulian Țurcanu a devenit ambasadorul ”Școlii paternității”, un proiect social de succes. Cu această ocazie, toată familia a participat la o sesiune foto emoționantă. Iulian Țurcanu și soția lui, Elizaveta Negru, s-au lăsat fotografiați în ipostaze tandre, înconjurați de cei trei copii ai lor.

                                                                     

Fotografiile inedite au devenit astfel copertă pentru ”GHIDUL UNUI TATĂ BUN”, elaborat în cadrul proiectului ”ȘCOALA PATERNITĂȚII”.  Pentru ședința foto, stiliștii au ales ca toți să poarte haine negre, simbolizând astfel lupta împotriva violenței în familie.

                                                                                            

Iulian Țurcanu reprezintă un exemplu de succes pe scena dansului modern, fiind apreciat pentru limbajul mișcărilor ce aduce în prim plan creativitatea și inovația. De când au apărut copiii în viața coregrafului, pe lângă pasiunea pentru dans, implicarea în creșterea și dezvoltarea celor mici a devenit o prioritate. Iulian se bucură alături de soție de că în fiecare zi dau dovadă de munca în echipă pentru a le oferi siguranță și afecțiune copiilor lor.

”Ghidul unui tată bun” include o serie de cursuri online orientate spre asigurarea accesului la bunele practici de îngrijire a copiilor. Este cea mai bună soluție pentru toți cei care sunt în căutarea unor răspunsuri legate de îngrijirea picilor, fie că este vorba despre alimentație, igienă, somn, vaccinare sau măsuri de acordare a ajutorului premedical în situații de urgență (arsuri, fracturi, hemoragii, traume, etc.). Până acum, ”Ghidul unui tată bun” a fost accesat de circa 500 de persoane.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81645083427429