Iunie 22, 2021
Morgenstern e luat de soț. Cum a reacționat la cererea în căsătorie
Fenomenul Morgenstern câștigă și mai multă popularitate. Iubita artistului a trecut peste tot felul de steriotipuri și l-a cerut de soț. Dacă pe voi vă suprinde, atunci pe Morgenstern, pur și simplu, l-a topit.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Totul s-a petrecut în cadrul unui eveniment, la care era prezentă și mama lui Morgenstern. Dilara, în vârstă de 21 de ani i-a întins inelul, mărturisindu-i ce emoții trăiește pentru el și apoi i-a propus să organizeze nunta. 

„Băiatul face cerere de căsătorie. Bărbatul o acceptă. Da, da fetelor! Invidiați, mă căsătoresc. Vreau să-i mulțumesc enorm soției mele că a spart toate stereotipurile și a depășit așteptările mele. Este femeia secolului”, a scris Morgenstern la descrierea unui video cu marele eveniment. 

La rândul său, Dilara a ținut să precizeze de câteva ori că Morgenstern i-a sugerat să-i facă cererea în căsătorie, iar ea a dat curs propunerii lui. Mama artistului-fenomen nu a putut decât să se bucure de decizia luată de copii. 

Dilara de 21 de ani și Morgenstern, în vârstă de 23 de ani, s-au cunoscut la o petrecere în urmă cu patru ani. S-au afișat împreuă abi prin 2019, însă la scurt timp după aceea s-a vehiculat că s-ar fi despărțit. Morgenstern a spus la vremea respectivă că și-a înșelat iubita și că nu a fost nimic serios, însă după ceva timp pasiunea lor ar fi rennăscut. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.42704248428345