Martie 26, 2019
Monica Bellucci la o cină romantică în Paris alături de noul său iubit
Actrița cu origini italiene, Monica Bellucci este în culmea fericirii. De când s-a cuplat cu pictorul Nicolas Lefebvre aceasta radiază de bucurie.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Chiar dacă diferența de vârstă dintre Monica Bellucci și noul său iubit este de 18 ani, acest lucru nu-i deranjează deloc. Nu în zadar se spune că dragostea nu are vârstă. Atât de adorabili sunt împreună, ambii radiind de fericire, îți dai seama imediat cât de bine se simt unul cu altul. 

Faimoasa actriță în vârstă de 54 de ani a fost surprinsă de către paparazzi în timpul unei cine romantice, la Paris. Vedeta era însoțită de tinerelul său iubit, pe numele Nicolas Lefebvre. Năstrușnicii fotografi au reușit să facă câteva poze cu ei, pe care le-au încărcat în spațiul online. 

Îmbrăcată elegant, optând pentru all black, Monica arăta uluitor. Iubitul său arăta rebel, nonconformist și foarte bărbătos. Există un fler de îndrăgosteală între cei doi. 

 

 

Pentru prima oară s-a zvonit despre romanul dintre cei doi în luna decembrie a anului trecut. Ei au apărut împreună la Paris Fashion Week, adeverind zvonurile care apăruse până în acel moment. 

 

 

Amintim că, acesta este primul iubit al actriței de când a divorțat de Vincent Cassel în anul 2014. Cei doi au format un cuplu timp de 20 de ani. Monica și Vincent au împreună doi copii. 

 

 

Vara trecută, Vincent Cassel s-a însurat cu modelul în vârstă de 21 de ani, Tina Kunakey. Fostul soț al actriței, așteaptă să devină în scurt timp tătic. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0019500255585