Septembrie 30, 2020
Monica Bellucci împlineşte 56 de ani. Care sunt secretele frumuseţii
Timpul pare că nu lasă urme asupra frumoasei actriţe italiene, Monica Bellucci. Astăzi împlineşte 56 de ani, dar cine ar fi ghicit că a ajuns la asemenea vârstă? Arată impecabil! Pentru asta are grijă să respecte şi câteva reguli, care să o menţină înt-o formă de invidiat.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

NU SE MACHIAZĂ EXCESIV 

Monica Bellucci a optat dintodeauna pentru un make-up lejer. La evenimentele mondene a avut grijă să fie fardată cât mai natural, să nu-şi încarce tenul, doar să-şi scoată în evidenţă frumoasele trăsături. 

De-a lungul timpului a fost acuzată că a apelat la bisturiu şi la alte ustensile pentru a-şi face unele modificări, însă toate suspiciunile au fost demontate de actriţă. În ceea ce priveşte mărirea buzelor, chiar tatăl Monicăi a intervenit într-un caz şi a prezentat presei poze cu fiica lui de când era mică pentru a le dovedi că avea buze mari şi bine definite încă de copilă. De altfel, acordă mare atenţie îngrijirii lor. Ziua foloseşte miere de albine, noaptea - cremă pentru bebeluşi, iar când iese în public - ruj hidratant. 

ÎNGRJIREA PĂRULUI 

A recunoscut că îşi usucă părul foenul doar de trei ori pe lună. Atunci când îl spală foloseşte şampon pe bază de plante naturale, pe care îl diluează cu apă carbogazoasă. Ca să nu fie aspru, aplică o mască pe bază de ulei de măsline înainte de spălare, evitând maxim balsamurile din comerţ. 

DIETA MONICĂI BELLUCCI 

Unul dintre secretele de frumusețe ale Monicăi Bellucci este și alimentația echilibrată. Actrița mănâncă sănătos, dieta ei fiind compusă preponderent din fructe și legume proaspete, carne şi peşte. A recunoscut că nu e bună prietenă cu sportul. Unoeri face yoga, înot şi kickboxing cu un antrenor personal. Ca să se menţină bine în formă, fiecare zi începe cu un duş rece. 

STILUL CARE-I ACCENTUEAZĂ SENZUALITATEA 

Monica Belluci a optat dintotdeauna pentru stilul minimalist. Costumele clasice, salopete cu pantaloni tip ţigaretă, rochii în formă de A - sunt nelipsite din garderoba sa. O caracterizează şi rochiile sau bluzele cu buline, colierele supradimensionate, precum şi cele cu diamante. Nu oricui i se potrivesc, însă actriţa are atitudine potrivită pentru a le purta. Totuşi, un aspect important este că îşi acceptă vârsta şi alege piesele vestimentare corespunzător. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8415093421936