Martie 30, 2023
Moldoveanca Nina Hariton, prima femeie care a primit trei cuțite de aur, în emisiunea "Chefi la cuțite"
Nina Hariton este concurenta care a reușit să devină prima femeie care a primit trei cuțite de aur la Chefi la cuțite. Din ce echipa cărui chef a ales să facă parte și ce dezvăluiri emoționante a făcut despre viața ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nina Hariton a primit trei cuțite de aur în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1, scrie a1.ro

Copleșită de emoții, femeia în vârstă de 31 de ani a spus că este fericită că a reușit să își îndeplinească visul de-a ajunge în fața chefilor. Știind că Scărlătescu nu este un fan al clătitelor, aceasta a renunțat la ideea de Crepes Suzette și a ales să facă un piept de găină cu piure de broccoli și sote de varză de bruxelles și kumquats.

Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Nina Hariton, prima femeie care a primit  trei cuțite de aur! În ce echipă a ales să meargă | Antena 1

„Gătitul îl fac pentru familie, pentru prieteni. Mie îmi place foarte mult să primesc oameni și să fac farfurii frumoase, chiar și seara, acasă, atunci când gătim”, a mărturisit concurenta în timp ce își pregătea rețeta.

„Eram cu tata la chimioterapie atunci când am primit un telefon din România, nu am răspuns inițial. Era un număr necunoscut, nu răspund la toate numerele. Mi-a lăsat un mesaj vocal și când am ascultat mesajul mi-a zis că e de la Chefi la cuțite. Și am sunat imediat. A venit într-un moment în care îmi era foarte greu. Este foarte greu să te ocupi de părinții bolnavi. După un an de experiență și de studii în gastronomie franceză am dezvoltat în mine un gust mai rafinat de bucătărie. Cu toate că am experiență puternică, evident că am emoții”, a zis concurenta care a primit trei cuțite de aur în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

Colaj cu Nina Hariton și cei trei jurați la Chefi la cuțite 

Nina Hariton a primit trei cuțite de aur la Chefi la cuțite sezonul 11

Când rețeta a fost gata, farfuriile au fost trimise la degustare. Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Nina Hariton.

Accentul franțuzesc al concurentei a atras imediat atenția celor trei chefi, în ediția a treia a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11. Nu avea să bănuiască însă faptul că urma să primească cuțitul de aur de la toți cei trei chefi.

La final, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ridicat cloșurile și au arătat că au oferit trei cuțite. Surpriza cea mare a venit abia apoi, atunci când Scărlătescu a oferit cuțitul de aur. N-a durat mult și chiar și Dumitrescu a dat cuțitul de aur.

Nina Hariton, prima femeie care a reușit să obțină trei cuțite de aur!  Concurenta este agent imobiliar în Paris: „Eram așa șocată” / VIDEO |  Spynews.ro

„Dacă Bontea îmi dă cuțitul de aur, mă duc la el în echipă!”, a fost replica neașteptată a concurentei.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65117835998535