Mai 29, 2022
Moldoveanca Martina Meola, interpretare de basm la pian. Fenomenul emisiunii Romanii au talent
Vineri seara, în marea finală Românii au talent, Martina Meola a avut o prestație uluitoare, aplaudată îndelung de juriu și public.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Andra: ”Tu ești preferata mea din acest sezon. Nu ai cum să nu apreciezi un astfel de talent”

Andi Moisescu: „Ești un pianist desăvârșit. Tu ești fenomenul acestei emisiuni. Am fost cutremurat de felul în care ai închis această partitură. Eu aș fi realmente măgulit dacă talentul tău ar fi recunoscut drept cel mai mare talent al acestui sezon”.

Adorabila Martina Meola a strălucit pe scena primei semifinale Românii au talent. Fetița care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș a avut o interpretare magistrală la pian, legată la ochi. 

Jurații au aplaudat-o în picioare pe micuța pianistă. “Martina este un fenomen extrem de rar! Ce am văzut noi este de domeniul irealului. Același balet pe clape (...) Eu cred că acesta este un număr demn să câștige emisiunea Românii au talent”, a spus atunci Andi Moisescu. 

"Eu m-am simțit ca și cum aș fi în finală! Ești un dar pentru noi. Îți prevăd un viitor foarte frumos!”, a adăugat Andra.

Romanii au talent 2022 FINALA: Martina Meola, interpretare de basm la pian.  ”Tu esti fenomenul acestei emisiuni”

Talentul ei înseamnă tot. Martina susține că un singur procent este talent și 99 de procente reprezintă muncă. Ea a mers la primul concurs cand avea 6 ani și a luat locul 1. La preselecțiile Românii au talent, Martina a ridicat toată sala în picioare, iar jurații au aplaudat-o minute în șir. 

 Martina Meola s-a clasat pe locul 3, după ce a demonstrat pasiunea și talentul la pian și a câștigat 10.000 euro. 

Sursa - protv.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.86771440505981