Mai 30, 2017
O minoră din Moldova a lansat o afacere în Anglia
Se numește Daniela și, de ceva timp, locuiește în Londra. Are o experiență vastă în modeling, este antrenoare de dans sportiv și nu în ultimul rând deține o agenție de modeling în capitala britanică.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

A plecat de mică din țară, iar la vârsta de 17 ani are o experiență de invidiat în domeniul modeling-ului. Daniela Costin este creatoarea unui concurs de frumusețe și susține că ideile pe care le are ea despre modeling se deosebesc de obișnuitele imaginații pe care ni le creăm când auzim știri din modă și concursuri de frumusețe. 

Daniela este de părere că pentru așa tip de concurs nu este important doar exteriorul (picioare lungi, siluetă tonifiată, costum de baie și sâni mari), dar și inteligența. Tânăra intervievează fiecare pretendentă în concurs: „Eu personal vorbesc cu fiecare din ele și le explic tot ce nu le este clar, astfel încât să le ofer încredere în sine” - a spus tânăra într-un interviu. 

Are o echipă în care doar ea este minoră, iar ceilalți trec de vârsta de 35 de ani: „Ei nu ies din cuvântul meu și mă ajută, având mai multă experiență, printr-un sfat, chiar dacă le scriu la mijlocul nopții” - a adăugat Daniela. 

În același interviu, modelul a mărturisit că și-ar dori mult să colaboreze cu designer-ii moldoveni, dar la fiecare încercare de ai contacta primea ca și răspuns - ignoranță”. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89087057113647