Martie 15, 2023
MOLDOVAN BRANDS RUNWAY va reuni în premieră branduri moldovenești și ucrainene într-o prezentare de modă
Brandurile autohtone de modă reunite sub umbrela DININIMA își vor prezenta colecțiile de primăvară-vară 2023 printr-o defilare de modă - MOLDOVAN BRANDS RUNWAY, eveniment organizat în premieră cu pilonul industriei de fashion din Europa de Est - Ukrainian Fashion Week, la care vor participa și branduri ucrainene.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Evenimentul MOLDOVAN BRANDS RUNWAY (MBR) va avea loc în Chișinău, la Centrul MEDIACOR, pe 18 martie 2023, începând cu ora 15:00.

MOLDOVAN BRANDS RUNWAY este o platformă de colaborare și promovare a talentelor de fashion autohtone, printre care branduri consacrate parte a identității DININIMA: L.Storojuc, Ionel, Tricon My Revival, Alina Bradu, O’devalle, Evadeya, Sekana, Correct, Vistline și Georgette. Producătorii vor lansa în premieră colecții realizate prin colaborări creative cu designeri internaționali din Ucraina, Italia și Marea Britanie.

Pe lângă colecțiile vestimentare ale brandurile autohtone consacrate, vor fi prezentate și două branduri de fashion ucrainene, Sidletskiy și Rito.

Evenimentul monden, MOLDOVAN BRANDS RUNWAY, este o ocazie deosebită și pentru consumatori, care pe lângă descoperirea trendurilor și a creațiile branduri moldovenești și ucrainene, vor putea putea procura piesele vestimentare prezentate pe podium.

 La MOLDOVAN BRANDS RUNWAY va fi organizat un Pop-Up Shop în pauzele dintre defileuri, unde piesele vestimentare și diverse accesorii vor fi expuse la prețuri speciale.

Prin conectarea producătorilor din industria ușoară din Republica Moldova cu cei din Ucraina sunt create oportunități de colaborare transfrontalieră, și sprijin reciproc. Astfel, evenimentul MOLDOVAN BRANDS RUNWAY se aliniază tendințelor internaționale și plasează Moldova pe harta și calendarul regional al evenimentelor de fashion.

MOLDOVAN BRANDS RUNWAY este organizat de Asociația Patronala din lndustria Ușoară (APIUS) și ZIPHOUSE în parteneriat cu Ucrainian Fashion Week, cu suportul Proiectului Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID și Suedia și cu susținerea partenerilor guvernamentali Agenția de Investiții și ODA.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.87440538406372