Martie 27, 2019
Modelul Xenia Deli face sport ținând-o în brațe pe Anastasia
Moldoveanca Xenia Deli adoră sportul, ea știe că mișcarea este viață. Se pare că și micuța Anastasia este încântată de sport. De mic copil aceasta gustă din micile plăceri ale vieții.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

După ce s-a îngrășat cu 15 kg în timpul sarcinii, Xenia Deli zi și noapte stă în sala de sport, pentru a-și tonifia corpul și pentru a reveni la formele de altă dată. Totodată, la doar o jumătate de an de la sarcină, vedeta din Moldova, arată uluitor. Nici n-ai fi spus că a născut. 

Fetița modelului, Anastasia o adoră pe mămica sa. Cu alte cu vinte, și Xenia Deli o soarbe din priviri pe micuța sa fetiță. Aceasta nu o lasă fără pază nici atunci când practică în propria locuință orele de sport. 

Pe rețelele de socializare, Xenia Deli a încărcat un storie's, în care apare cu micuța Anastasia în brațe în timp ce face sport pe bicicletă. Micuța Anastasia pare încântată, stă cuminte și nemișcată în brațele mamei sale, în timp ce această dă din pedalele bicicletei. Picioarele interminabile ale Xeniei te lasă fără grai, dar mai cu seamă însă este reacția puicuței la sportul pe care-l practică mama sa. 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.81968379020691