Septembrie 01, 2017
Kendall Jenner- criticată pentru că va fi desemnată simbol al modei ultimului deceniu
Sora vitregă a lui Kim Kardashian urmează să fie intitulată cu titlul de simbol al modei ultimului deceniu în cadrul New York Fashion Week.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Anunțul precum că modelul Kendall va fi decernată cu titlul de simbol al modei ultimului deceniu a stârnit nenumărate controverse pe rețelele de socializare. Premiul îi va fi decernat de către site-ul de modă Daily Front Row. Totuși, internauții nu sunt de acord totalmente cu această nominalizare atenționând că succesul acesteia a fost dobândit pe numele familiei sale, Kardashian.


De asemenea, criticii spun că în urmă cu 10 ani, Kendall avea doar 11 ani, prin urmare nu putea să reprezinte un standard în materie de fashion.

Cu toate că Kendall se poate lăuda cu 83 de milioane de urmăritori pe instagram, decizia de a deveni Fashion Icon of the Decade este lipsită de logică, relatează AFP. Munca ei în sfera modelingului nu se poate compara cu cea a lui Naomi Campbell sau Cindy Crawford, modele care au ajuns să aibă o valoare datorită muncii și perseverenței acestora.

 

Kendall Jenner este cunoscută pentru faptul că a urcat pe podium  prezentând modelele de îmbrăcăminte ale celor mai vestite branduri de modă din lume, dar este, de asemenea, cunoscută pentru show-ul TV reality Keeping Up with the Kardashians.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72919297218323