Iunie 08, 2020
Modelul Cara Delevingne este pansexuală! Vedeta a vorbit deschis despre orientarea ei sexuală!
Cara Delevingne a fost întotdeauna asumată cu privire la orientatea ei sexuală, afirmând în nenumărate rânduri că este bisexuală. recent, în cadrul unui interviu ea a dezvăluit că este pansexuală.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Modelul a vorbit recent în cadrul unui interviu pentru Variety despre orientarea ei sexuală, dezvăluind totodată că se identifică drept pansexuală, adică se simte atrasă emoțional față de oameni de toate felurile, indiferent de identitatea lor de gen și sexul biologic. „Voi rămâne întotdeauna pansexuală. Mă îndrăgostesc de o persoană și asta e. Sunt atrasă de persoană, nu de sexul pe care îl are”, a declarat Cara Delevingne.

Frumoasa blondină a mai vorbit și despre modul în care își percepe identitatea și orientarea ei sexuală. „M-am schimbat foarte mult. Mereu mă simt diferit. Uneori sunt mai feminină. Alteori mă simt mai mult ca un bărbat.”

Cara Delevingne face parte din celebritățile care și-au asumat public orientarea sexuală, ceea ce poate fi considerat un exemplu deoarece nimeni nu ar trebui să conteste identitatea de gen și orientarea sexuală a unei persoane. 

       

La începutul lunii aprilie, Cara Delevingne și Ashley Benson s-au despărțit în secret, după o relație de aproximativ trei ani, informația fiind făcută publică abia o lună mai târziu. Conform revistei People, cele două au decis să o ia pe drumuri separate fără certuri sau drame deoarece iubirea dintre ele s-a stins pur și simplu. „Cara și Ashley au avut parte de suișuri și coborâșuri, dar relația lor a luat sfârșit acum. Relația pur și simplu s-a terminat”, a declarat o sursă.

                               

 

În trecut, și alte vedete au mărturisit că sunt pansexuală, cum ar fi Janelle Monáe, Brandon Urie, Bella Thorne și Joe Lycett.

Recent, și actrița Lili Reinhart a vorbit deschis despre viața ei personală și a mărturisit că este bisexuală. „Deși nu am mai făcut acest anunț public sunt o femeie bisexuală mândră”, a scris aceasta într-un story pe Instagram.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5334913730621