August 05, 2019
Modelul Anastasia Iacub a apărăsit proiectul DOM 2. Află cauza
Fosta Miss Moldova, Anastasia Iacub, a plecat de la reality show-ul DOM 2.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Astrele au hotărât că e timpul ca frumoasa basarabeancă să părăsească proiectul DOM 2. Șase luni a făcut parte din acest reality show, care i-a marcat viața, aceste șase luni au trecut extrem de rapid. Anastasia regretă că a plecat de la proiectul acesta, însă nu are de ales. L-a lăsat în urmă pe bărbatul alături de care a fost tot acest timp, și acum v-a trăi cu dor departe de el. 

Modelul a scris o postare lungă și dramatică pe contul său de Instagram. Postarea a adunat în timp record treizeci de mii de like-uri și multe comentarii. 

Aseară, pentru ultima oară l-am cuprins pe bărbatul pe care-l iubesc, bărbatul care mi-a fost alături, care mă ajuta, mă încuraja, mă aprecia. Mă doare sufletul când realizez că totul s-a sfârșit. Se pare că iubirea nu a fost destul pentru a fi împreună. (...) DOM 2 a fost pentru mine o adevărată școală. Sunt mulțumită pentru tot ceea ce am trăit aici. (...)

 



Anastasia Iacub a hotărât să plece din acest proiect după ce Saimon Mardashin a anunțat că părăsește acest proiect. Bruneta nu a vrut să mai rămână aici în lipsa iubitului său. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88658785820007